Sekä perjantaina että launtaina treenattiin tokoa tiellä. Seuraaminen oli tosi hienoa niin hihnassa kuin vapnaanakin hyvässä kontaktissa ja eriomaisella paikalla. Luoksetulot nopeita, vähän hidas sivulle tulo tosin. Seisominet nopeita ja tarkkoja pysähdyksiä, maahanmenot vielä hieman hitaita. Muuta ei oikeastaan tehty.

Tänään iltalenkin jälkeen treenattiin pihassa. Aloitimme luoksetulolla; aivan mahtava vauhti(!). Ekalla kerralla vapautin ennen perusasentoa. Toisella kerralla taas nopea. Sivulle tulokin oli toosi hieno ja nopea, jes! Liikkeestä maahanmenoa. Ensimmäisellä kerralla ei mennyt kun vasta toisella käskyllä, en palkannut tästä. Toisella yrityksellä meni hienosti, tästä suuri palkka. Otin vielä yhden, tämäkin hieno. Lopuksi vielä kaukot. Ensimmäistä kertaa tehtiin avoimen tyyliin 5 metrin päästä. Tosi nopeita vaihtoja. Sitten harjoteltiin vielä m-s, s-m ja s-i. Itse olin kyykyssä Helvin edessä, ja Helvi teki vaihdot tosi hyvin.
Innostuin tekemään Helville vielä namiruudun 2m x 2m. Helvi etsi namit tosi hienosti, nenä pysyi häiriöistä huolimatta maassa kokoajan niin että nuuhkutust vain kuuluin (: Lopuksi vielä namijälki L- kirjaimen muotoinen eli siis 3m 90 asteen kulma ja sitten vielä 3m. Helvi työskenteli taas hyvin, nenä maassa. Pari kertaa eksyi jäljeltä, mutta löysi takaisin omin neuvoin. Tälläisiä pitäisi tehdä lisää.

Meinasi unohtua. Lauantaina avasimme sitten viestikauden Juulian ja Betsyn kanssa. Aluksi 100 metrin viesti Betsy juoksi ensin. Nopea ja tasainen vauhti. Juoksutettiin myös Caraa.
Toinen viesti oli pidempi kuin ollaa aikaisemmin tehty. Se oli jo aika lähellä ykkösluokan viestimatkaa. Betsy juoksi tasaista laukkaa ja tuli suoraan sivulle. Tässä välissä Juulia teki jäljen ja minä lähetin Betsyn. Juulia lähetti Betsyn vielä kerran minulle. Mukava avaus tälle kaudelle, pitää treenailla vaan kunnolla ja tasaisin välein.