Me täällä taas. Treenailu on totaalisesti jäänyt nyt viimeisen kuukauden ajaksi. Nyt kuitenkin palauteltiin taas mieleen toko-juttuja, meillähän on kisat tossa ensi kuun puolen välin jälkeen.

Eilen treenattiin pihatiellä. Ensin hihnassa seuraamista. Tosi hienoa, tiivistä ja innokasta, upea kontakti. Otettiin ensin suoraa pätkää, jossa kolme pysähdystä, jotka olivat kaikki nopeita. Sitten pari täyskäännöstä, jotka eivät nyt aivan niin upeita, mutta parempia kuin tavallisesti. Täyskäännöksissä kuitenkin kontakti putoilee, joten niitä pitää treenata. Yksi oikealle käännös, joka oli tosi hieno.
Vapaana seuraaminen tosi upeeta, tiivistä ja hyvässä kontaktissa. Otettiin myös suoraa pätkää ja täyskäännöstä, josta taas putosi kontakti, joka kuitenki palasi heti käännöksen jälkeen.
Luoksetuloja pari kappaletta, tosi nopeita ja tiivis perusasento, vaikkakin hieman hidas. Lopuksi vielä liikeestä seisomista, ensimmäisellä kerralla hidas, mutta varma seisominen. Toisella kerralla nopeampi, mutta vieläkin hidas. Tätä pitää treenataan ahkerammin, samoinkun paikka makuuta ja liikkeestä maahanmenoa sekä hyppyä

 

Huomenna aamulla lähdemme perheeni kanssa Ukkohallaan, ja Helvi tietenkin lähtee mukaan. Treenaamiseen palaamme siis ensi viikon alussa!