On se niin vaikeaa toteuttaa treenisuunnitelmaa. Mutta ollaan me kuitenki treenattua, ainakin tänään ja perjantaina.

Perjantai

Treenattiin kunnolla, vaikkakin sisällä. Lyhyitä pätkiä seuraamista ja paljon käännöksiä. Seuraaminen oli hyvällä paikalla ja tiivistä. Perusasennot sujuivat Helvin osalta hienosta, itseni osalta taas ei. Huomasin videolta, että otan pienen sivuaskeleen vasemmalle pysähtyessä ja pysähdyn vasemmalla jalalla, vaikka Helville on helpompaa kun pysähdyn oikealla. Koira osaa, ohjaaja ei. Mutta kuitenki kivat sisätreenit. Helvillä mukavasti intoa ja koira haki hyvin kontaktia itsenäisesti.

Tänään

Treenattiin ihan kunnolla tiellä. Aloitettiin hihnassa seuraamisella. Tosi mahtavaa! Tiivistä, innokasta ja hyvässä kontaktissa, eikä edistänyt vaikka into olikin. Otettiin hihna pois ja vapaana seuruuta. Samoja linjoja jatkettiin. Koira seuraa niiin upeesti että.
Sitten pari luoksetuloa. Ekalla kerralla koira lähti kuin tykin suusta, vaikkakin tulikin hieman vinosti sivulle, johtuen vauhdista. Toisella lähti vielä lujempaa, ajautuin ensin hieman liian oikella, mutta tuli kuitenkin hyvin ja suoraan sivulle. Tuli tosi hyvä mieli näistä! Lopuksi otettiin vielä liikkeestä seisomista; seuraaminen hienoa, mutta pysähdys aavistuksen hidas. Otin kuitenkin vain yhden ja palkkasin paljon, koska kyseinen liike on ollut aika epävarma. Nyt kuitenkin seisoi varmasti.

 

Ollaan varmaankin menossa tuossa huhtikuun loppupuolella tokokisoihin Inkooseen, pitää vaan ilmottautua. Toiset kisat olisivat toukokuun puolella samaten Inkoossa. Nyt me metsästetään ykkösiä!

 

//Lisäsin muuten Helvin talvikuvia pisacaweb-galleriaan. Linkki löytyy Helvin tietolaatikosta.