Eilen suunnattiin nokat kohti Espoon Puolarmetsää ja AST:n nasta-cuppia.

Ilmotin Helvin mölliluokkaan, jossa ei ollut keinua, keppejä, pussia eikä rengasta. Meillä oli numero 6, joten päästiin mukavasti ekojen joukossa radalle.
Jo lämmittelyesteillä Helvillä tuntui olevan ihan hyvä fiilis, vauhtikin oli ihan suhthyvä. Rataan tutustumisesa rata osottautui melko helpoksi, eli ei ollut mitään vaikeita kohtia.
Helvi lähti lähdössä innokkaasti(=ekalla käskyllä) ja eteni omaa vauhtiansa. Kolmantena esteenä oli putki, johon ajattelin jo rataantutustumisessa, ettei Helvi varmaan menisi. Koira kuitenkin yllätti ja meni sinne pienellä irtoamisella. Sitten jatkettiin pari hyppyä ja toosi jyrkälle A:lle. Helvillä ei ollu tarpeeksi vauhtia, joten se joutui todella kiipeämään. Itse vähän jännittin, että putoaako se koira sieltä vai ei. A:sta selvittiin kunnialla, ja rata jatkui hienosti maaliin saakka, vaikka puomi mentiikin todella hitaasti, kun itse hypyn tasajalkaa ja hoin "aivan mahtava, hieno, taitava tyttö".. Rata meni ilman virhe pisteitä ja tuloksenä oli 0, mutta ylitimme ihanneajan(48s) 21,88 sekuntilla (:

Toivottavasti, joku oli ottanut kuvia meidän suorituksesta, olisi kiva nähdä miltä se näytti katsomosta käsin ;)