Viimeisen viikon aikana kevät on tullut sitten ihan urakalla. Sää on lämmennyt huomattavasti, tänäänkin mittari näyttää reilua kymmentä astetta. Lumikin on sulanut melkeen kokonaan, jossain varjoisissa paikoissa on vielä lunta, mutta muuten maa alkaa olla jo ihan paljas.

Kevät säästä innostuneena olemme treenanneetkin päivittäin pieniä pätkiä lenkkelleylyn ohessa, mitään isompaa treeniä en ole saanut aikaiseksi, mutta nyt pääsiäislomalla on tarkoitus lähteä treenaamaan "ihmisten ilmoille"

Tänään kuitenkin otettiin agilitya, ihan kevään kunniaksi. Kaivoin varastosta viime keväiset agilityesteemme, ja pakko myöntää, että niiden(hyppyesteiden siis) kunnossa ei kauheasti ollut kehumista; ainoastaan yksi oli sellaisessa kunnossa, että sitä voi käyttää. Putkikin löytyin, ja sain koottua yhden hypyn ja vanhasta auton renkaasta sain renkaankin.
Otettiin vauhtia treeniä kosketusalustan avulla, alkumuisteloiden jälkeen vauhtia tulikin yllättävän paljon, talvitauko teki siis vain hyvää.

Tokoakin ollaan siis treenailta ihan ahkerasti. Kaukoja ollaan vähän otettu m-i- ja i-m-vaihdoilla, sekä s-m ihan lyhyellä matkalla. Vaihdot on olleet nopeita ja innokkaita :) Seuraaminen on upeaa! Aivan mahtava kontakti ja seuraamispaikka, oli ihana yllätys treenata torstaina, kun koira työskenteli niin innolla. Tälläistä sen kuuluukin olla. Luoksetulo on tapaansa mukaan tasaisen varma, itse kuitenkin haluan siihen lisää vauhtia. Jäävät ovat suhthyvässä kunnossa; seisominen on nopea, ainakin minun mielestäni, pitäisi ottaa videolle, jotta näkisin tarkemmin ja maahanmeno paranee joka kerralla, vaikka se onkin vielä todella epävarma ja hidas. Tähän pitää panostaa treeneissä ja palkkaa pitää olla paljon!

Maanantaina olisi tarkoitus mennä match show'hun Nummelaan treenaamaan ihan vain yleistä käyttäytymistä ja luoksepäästävyyttä. Kehäkäyttäytymistä pitää kyllä vielä kertailla.