Hienot treenisuunnitelmat pitäisi jättää kokonaan tekemättä, niissä on nimittäin todella vaikea pysyä ainakin näin talvisin. Lenkkeily on talvisin mukavaa, mutta treenaamasessa minulla itselläni jäätyy aina sormet, joten odottelemme täällä innolla, että säät lämpenisivät.

Keskiviikko

Meidän piti ottaa seuraamista ja vasemmalle käännöstä, mutta en jaksanut raahautua ulos pakkaseen(laiska ohjaaja), joten treenasimme sisällä nopeaa maahanmenoa. Sitä se olikin heti alkukankeuden jälkeen.

Torstai

Tänään sain otettua itseäni niskata kiinni ja me lähdettiin kunnolla treenaamaan. Sain kyydin koululle, joten mentiin sinne kentälle tokoilemaan. Kuitenkin, kun päästiin paikalle alkoi satamaan lunta, joten siirryttiin katoksen alle, pikku-neiti ei nimittäin todellakaan voi seurata jos sataa vähänkään.
Seuraamista otettiin ensi alkuun, suoraa ja perusasentoa. Lisäksi myös vasemmalle ja oikealle käänöksiä. Hienosti menivät kaikki, vaikka seuraamisessa lähtee aina edistämään kun innostuu kunnolla. Siitä huomauttelin, ja saatiin innokasta, tiivistä ja oikealla paikalla tapahtuvaa seuraamista.

Sitten siirryttiin koulun viereiseen metsään ja otettiin luomuagilitya. Paljon puunkiertoja, eteenlähetyksiä ja kivillä kiipeilemistä, vaikkakin viimeksi mainittua varoen, ettei liukasteltaisi.

 

Huomasin illalla kotona, että Helvin selkä on pahemmin jumissa kuin koskaan. Nyt on pakko soittaa sinne hierojalle tänään!