Treenaus alkoi maanantaina treenisuunnitelman mukaan.

Maanantai

Olin kirjoittanut, että tänään pitää saada aikaiseksi lyhyitä pätkiä innokasta ja tiivistä seuraamista ja suorat perusasennot. Lisäksi maahanmenoa olisi pitänyt treenata. Mutta sitten muistin vasta yhdeksän aikana illalla, että emme olleet vielä treenanneet, vaikka olin treenisuunnitelman tällekkin päivälle tehnyt. Tehtiin sitten pikku-treenit tiellä katulampun valossa.
Seuraaminen oli todellakin erittäin innokasta ja tiivistä myös. Välillä tuo innokkuus kuitenkin näkyi edistämisenä. Siitä muistutin ja loppua kohdin saatii n. 5 metrin pätkä aivan upeeta seuraamista. Perusasentoja otettiin paljon ja taisi joka kerran olla täysin suora, tiivis ja oikeassa paikassa oleva perusasento. Maahanmenoa ei treenattu ollenkaan, koska tiesin, että Helvi ei maahan kuitenkaan menisi, koska ulkona on sen verta kylmä(-10C)
Oli kiva aloittaa taas treenaaminen, kun saatiin näin hienot treenit aikaiseksi.

Tiistai

Tiistaina oli siis tarkoitus tehdä samaa kuin eilen, hieman pidempiä pätkiä vain.
Seuraaminen on jälleen todella innokasta ja tiivistä. Hienoa! Peruasennot suoria ja tiiviitä. Tämäkin aivan mahtava juttu. Ehkä meillä on vielä toivoa (: Tänään oli tarkoitus myös treenata liikkeestä maahanmenoa, mutta ei sitä otettu, kuin pari vauhdikasta maahanmenoa lelun kanssa.

Tänään pitää vielä treenata, luultavasti sitten illemmalla.