Juoksut siis alkoivat tänään, tai ainakin siltä näyttää. Käytös ei aivan ole kuitenkaan sitä mitä yleensä, eli ei haistele ihan niin paljon, eikä merkkaa ja on muutenkin melko tavallinen. Ehkä se on sitä, mitä monet pikku-koiran omistajat on sanoneet, että pikku-rotujen edustajat ei kauheesti juoksujansa näyttele ja ne on vaikeasti havaittavissa. Harmi sinänsä, että alkoivat nyt, sillä ensi viikonloppuna on pikku-siskoni ristiäiset ja iso-vanhempani ovat tulossa tänne ja ottavat mukaan Vili-cottonin. Onneksi juoksut on vasta näin alussa, että koiria voi lenkittää yhtäaikaa ja ne voivat oleskella saman katon alla, vaikka varmasti Helvi ihanine peppuhajuineen aiheuttaa kymmen vuotiaalle(vaiko 11v.) ukkokoiralle paljon harmaita karvoja - Vili kun on sellainen naisten mies.

(Huomasin tänään, että on olemassa saman niminen kirja, kun tämä meidän blogi. Eli Prinsessan päiväkirjat sarjan Prinsessa ja koko valtakunta)

Pidetään nyt varmaankin treenit taukoa ja palataan sitten uusin tuulin takaisin. Varmaan kuitenkin hieman naksutellaan, koska sitä ei sovi Helvinkään unohtaa, vaikka olisi kuinka juoksut.

//Lisäsin tähän pari kuvaa Juulian ottamaa poseerauskuvaa Helvistä eiliseltä mestälenkiltä:

 

ja kaikki vielä kaikki kolme:

Kuvat (c) Juulia Tauriainen